Jako jediní v celé ČR Vám dokážeme zajistit půjčku. Máme bezkonkurenční podmínky,kde naše půjčky jsou dlouhodobě vyhledávány pro svoji dostupnost a solidnost. Nebankovní půjčka od přímého investora, bez nahlížení do registru i bez dokladování příjmu. Nabízíme individuální přístup klientům, půjčíme 30.000,-Kč – 2.000.000,-Kč osobám starším 18let a mladším 70let. Peníze IHNED po podpisu smlouvy o půjčce. Po sepsání naší Smlouvy o půjčce je průchodnost 100%!! Kdo jsme? Přímý investor. Nezprostředkováváme, ale půjčujeme. Působíme na trhu 7 let. Během této doby jsme oslovili tisíce klientů a ti stávající se k nám rádi vracejí.

Půjčka od soukromníka

Co se dá podniknout, pokud vám už všude odmítnuli schválit půjčku? Kde najít pomocnou ruku? Kdo vám půjčí peníze, když je nutně potřebujete a nevíte kde je hledat? Dobrým řešením pro ty, co jsou momentálně ve finanční nouzi, nabízí půjčky od soukromých osob na směnku. Je to vhodná alternativa ke klasickým bankovním i nebankovním půjčkám.

Proč zrovna půjčky od soukromých osob na směnku?
Mezi hlavní přednosti této finanční nabídky jsou jiná kritéria pro poskytnutí finanční prostředků. Tak především, není nutné dokládat příjem. U soukromé osoby se obejdete i bez potvrzení od vaší účetní ze zaměstnání. Nebude také potřeba dokládat výpis z bankovního účtu nebo výplatní pásku. Dále pak nemusíte mít obavy ze zamítnutí půjčky z důvodu záznamů v registrech. I to u půjčky od soukromých osob na směnku nehrozí. Už ze své podstaty tyto záznamy u soukromé půjčky nejsou ověřovány.

Peníze z této půjčky je možné využít na úhradu jakýchkoliv výdajů. Snadno tak můžete zaplatit všechny účty, složenky nebo faktury, u kterých už nastal termín splatnosti. Soukromé půjčky vám také mohou pomoci při odvrácení hrozby exekuce nebo při jakýchkoliv jiných potížích. Využití takto získaných peněžních prostředků není nijak limitováno nebo omezováno. Je to pouze a jenom na všem rozhodnutí, jakým způsobem získané finance vynaložíte.